divendres, 1 de juny del 2012

LLIBRE INFANTIL DEL MES: "Roma. Grandes Secretos para pequeños viajeros"


Us presentem un llibre molt autèntic sobre una de les ciutats més boniques del món: Roma. Grandes secretos para pequeños viajeros, de Klay Lamprell.
L'autor ens explica coses increïbles d'antics gladiadors i futbolistes actuals, de menjars suculents, de transit de bojos, d'històries sobre lluites d'animals salvatges, de tétriques estatues de pedra, de carreres de cotxes trucats, de fonts, de víctimes de la moda, de ponts molt antics i de gelats de tots els sabors que et puguis imaginar...

Amb aquest llibre podreu conèixer una Roma que possiblement els teus pares no coneixen, ja que inclou les històries més fascinants, les dades més curioses i els personatges més rellevants d'una de les ciutats més grans del món. Tots els continguts didàctics estàn presentats d'una manera desenfadada, amb més de 400 fotografies, mapes i il·lustracions, pensades  per a nens i joves viatgers entre 8 i 12 anys.
Trobareu respostes a preguntes com:  
  • Per què desitjaries viure a Roma si fossis un gat?
  • Voldries anar al bany amb molta gent?
  • Per què es dispara una canonada cada dia a Roma?
  • T'imagines dinar llengua de "flamenc"?
Si us han sorprès aquestes preguntes,  no deixeu de llegir el llibre i si a més teniu pensat anar de vacances a Roma aquest estiu, agafeu-lo en préstec, ja que podreu gaudir  de valent de la ciutat "eterna".

L'Editorial Lonely Planet que publica llibres de baix cost, ha llançat la col·lecció Mi primera Lonely Planet, pels més menuts, que també abarca altres ciutats com París, Londres o Nova York.  Si voleu saber-ne més cliqueu lonelyplanet .