dimecres, 6 de juny del 2012

El Dia Mundial del Medi Ambient



El Dia Mundial del Medi Ambient és un esdeveniment anual que es porta a terme el dia 5 de juny. Va ser establert per l'Assemblea General de Nacions Unides a la Conferència d'Estocolm.



El Dia Mundial del Medi Ambient és un dels principals vehicles que les Nacions Unides utilitzen per fomentar la sensibilització mundial sobre el medi ambient i promoure l'atenció i acció política al respecte. Els objectius són donar-li una cara humana als temes ambientals, i motivar el paper dels ciutadans en el canvi d'actitud cap a temes ambientals.

Rio de Janeiro serà el país amfitrió del Dia Mundial del Medi Ambient 2012, amb el lema: "Economia verd: t’inclou?". Una vegada més es promourà l'acció a favor del medi ambient a escala global.

A la biblioteca de Viladecans disposem d’una secció especial que anomenen ECOTECA. A l’Ecoteca trobaràs documents relacionats amb molts àmbits del medi ambient que t’ajudaran a conèixer quins són els seus problemes, com ens afecten al nostre dia a dia, i que podem fer per solucionar-los. Aquests són alguns exemples: