dimecres, 6 de juny del 2012

La Biblioteca Virtual: el nou portal web de la Xarxa de Biblioteques Municipals.




Coneixeu la Biblioteca Virtual? És el nou portal web de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Com s´accedeix? A través de l´adreça web http://bibliotecavirtual.diba.cat/inici

Què m´ofereix? Tota la informació i serveis de totes les biblioteques de la Xarxa a qualsevol hora i desde qualsevol lloc. Per exemple, consultar el catàleg i les recomenacions dels bibliotecaris, renovar els libres a l´Espai Personal o buscar l´adreça i l´horari de la biblioteca que us interessi.

Qué són els Prestatges Virtuals?Cliqueu en un dels prestatges i trobareu serveis com webs recomenades, guies de lectura, activitats i novetats, entre d´altres. Són 9 prestatges  en total: Cinema, Còmic, Cuina i vins, Món laboral, Música, Novel·la, Salut, Turisme i 2012, Any de l´energia sostenible.

A la Biblioteca de Viladecans hem organitzat un petit centre d´interés amb les novetats i recomenacions que trobareu en aquest nou portal. Us avancem algunes:

CINEMA
ARONOFSKY, Darren. Cisne negro. Madrid : Twentieh Century Fox , cop. 2011. MM 441 Cis. 
Darren Aronofsky perverteix exquisidament el llac dels cignes amb la seva càmera, transformant els conceptes d'harmonia i bellesa en quelcom tètric i angoixant. Natalie Portman va merèixer l'Òscar a la Millor Actriu per aquesta interpretació, la millor de la seva carrera.

CÒMIC
WILD, Nicolas. Cómo no fui secuestrado en Afganistán. Rasquera: Ponent Mon, DL 2008. C Wil
És la primera part de Kabul Disco. Nicolas Wild ens explica, d'una manera autobiogràfica, com troba feina d'il·lustrador a l'Afganistan, contractat per una agència que treballa pel govern de Kabul. Ho deixa tot per traslladar-se a viure a una capital en crisi, amb l'encàrrec principal de crear una adaptació en còmic de la Constitució afgana.