dimecres, 30 de març del 2011

Arriba Vilapoètica, I Festival de Poesia i microrrelat de Viladecans (9 d'abril 2011)

Vilapoètica és un nou festival internacional de poesia i microrrelat l'escenari del qual és la ciutat de Viladecans. La primera edició es celebrarà el 9 d'abril de 2011, amb més de vint activitats literàries, presentacions de llibres, taules rodones, lectures de poemes, exposicions fotogràfiques i poemes visuals, de les 10h a les 22h de la nit, 12 hores!


Més de 200 poetes de tota Espanya intervindran per tal d'aconseguitr l'objectiu del festival: acostar la poesia a la gent. I amb la poesia, també la música, el teatre, la dansa i altres gèneres minoritaris com és el microrelat.


Tota la programació tindrà lloc al centre Can Xic i a la Biblioteca de Viladecans. La presentació del mateix i de les exposicions serà dimarts 29 de març a can Xic, a la Sala Terrat, a les 19h. A continuació teniu el programa detallat. Per a més informació aneu a la web de Vilapoètica 2011





Aquest festival és una col·laboració entre l'Ajuntament de Viladecans, l'Associació Cultural i Artística Anceo, Can, Ediciones Parnass, Ediciones Lalunaesmía Editores, Culturamas i Armaugord Ediciones.