dissabte, 26 de març del 2011

Xerrada amb l'actor i director teatral Julio Manrique el proper dimarts

Dimarts vinent, 29 de març a les 19h, ens visitarà Julio Manrique, actor, autor i director de teatre. El mes d'abril es representen a Atrium Viladecans dues obres dirigides per ell, L'hort del cirerers, de Txèkhov, i Coses que dèiem ahir, de Neil LaBute. Dintre del cicle de Converses amb directors tindrem un col·loqui-xerrada sobre el seu treball de direcció en teatre.
Julio Manrique (Barcelona, 1973) va formar-se a l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, també ha fet cursos d'ecriptura i guió. El seu paper més recent com actor teatral va ser l'any passat a Hamlet ,de William Shakespeare, dirigida por Oriol Broggi --paper pel que va rebre el Premi de la Crítica al Millor Actor 2008.
Com a director teatral, les seves obres més recents, a banda de les ja mencionades, han sigut American Buffalo, de David Mamet o Product, de Marc Ravenhill. Va rebre el Premi Butaca al millor director 2007/2008 per La forma de les coses.

També participa habitualment a sèries produïdes per Tv3 com Porca Misèria o Infidels, i a algunes pel·lícules, com es el cas de Febrer, de Sílvia Qer.

L'activitat és oberta a tothom, us hi esperem!