dimecres, 26 de gener del 2011

Novetats: Novel·les



Us proposem algunes novel·les que hem incorporat aquest mes al nostre fons.

Perlas para un collar, d'Ángeles de Irisarri i Toti Martínez de Lezea. És una novel·la històrica, un recull de 30 relats curts ambientats en l'Espanya Medieval, que descriuen les condicions socials i els costums de l'època. Tots estan protagonitzats per dones, cristianes, jueves o musulmanes, i reflexen la convivència de tres cultures i tres religions en un únic territori.

El tiempo mientras tanto, de Carmen Amoraga, finalista del Premi Planeta 2010. És una novel·la intimista i emotiva, de vides creuadas, de relacions humanes entre pares i fills, entre amics, i que tracta sobre la mort i els límits de l'ésser humà davant d'aquesta.

La alargada sombra del amor, de l'escriptor francès Mathias Malzieu que, tras la Mecánica del corazón, ens presenta un llibre per no renunciar als somnis ni cedir a la desesperació malgrat la pèrdua de l'amor, de les persones estimades o de la il·lusió. És una empenta a l'esperança.

Sunset Park, de Paul Auster. L'escriptor nord-americà ens presenta una sèrie d' històries entrellaçades de diferents personatges vertebrades en un protagonista principal, Miles Heller, un jove atractiu i intel·ligent que decideix separar-se de la seva família i deixar enrrere la seva forma de vida.

L'Arqueòleg: de Montserrat a Terra Santa perseguint un somni, tercera novel·la de Martí Gironell, que narra l'apassionant aventura d'un personatge històric real, l'artífex de l'anomenada Bíblia de Montserrat i del Museu de l'Orient Bíblic d'aquest monestir fundat l'any 1911. És un viatge en el temps des de Montserrat a Terra Santa a través de la religió i la fe.

El cementerio de Praga d' Umberto Eco, una novel·la amb matissos històrics, negres i d'humor irònic. A través de les memòries del capità Simonini, un piamontès afincat a París que des de jove es dedica a l'ofici de crear documents falsos, l'escriptor italià critica l'escenari polític de l'Europa de finals del segle XIX provocat per l'enfrontament entre catòlics, masons i jueus.
A continuació teniu la relació sencera de títols ja disponibles