dissabte, 16 de maig del 2015

RACÓ DE PARES (Kidteca)

Pares i Mares des de la biblioteca us volem recomanar dos llibres que ens han arribat i que poden ser de gran ajut:

Entrena'l per la vida de Cristina Gutiérrez Lestón. Barcelona: Plataforma, 2014

"Aquest és un llibre que tots els pares i les mares haurien de llegir. L'autora Cristina Gutierrez, l'ha escrit des de la veu de l'experiència i des de la intenció d'ajudar a créixer pares i fills. És rigorós i amè a l'hora, amablement pedagògic, profund i ple de bon criteri i veritat. Planteja respostes a doble pregunta  essencial en relació amb el futur que teixiran les properes generacions: quin món deixarem als nostres fills? I quins fills deixarem en aquest món? Un llibre gran i necessàri."
(Alex Rovira)









Cristina Gutierrez Lestón.

És educadora i des de l'any 1986 treballa amb nens i adolescents en contacte amb la natura. És especialista en educació emocional, coaching, PNL, comunicació positiva i lideratge amb cavalls. És codirectora de la Granja Escola de Sta. Maria de Palautordera per on passen més 10.000 nens l'any amb els seus professors. És presidenta de la Fundació per l'Educació. Fa conferències a empreses, entitats i escoles, també participa en programes de televisió, radio i premsa. Actualment dirigeix la publicació "Va d'educació".

L'altre que us proposem és:

Yoga para niños de Ramiro Lacalle.
 Barcelona: Kairós, 2014

Aquest llibre molt ben il·lustrat, ha estat dissenyat i pensat (a petició de molts pares) pel seu autor, Ramiro Lacalle, gran autoritat sobre ioga a Espanya.
Es tracta d'un manual pràctic i senzill on els nostres fills poden practicar ioga amb nosaltres. L'edat recomanada és a partir dels 6 anys.

El ioga ha demostrat ser uns dels mètodes físics-espirituals més complets i eficaços. És capaç d'eliminar tensions, estres, agressivitat, contractures, autocontrol i fins i tot facilita la capacitat de concentració.
En l'època que ens ha tocat viure, els nostres fills estan bombardejats de soroll, disfuncions del son, hiperactivitat..., necessiten eines de relaxació per a desenvolupar una bona forma física.


Ramiro Lacalle

És autor de més de 200 obres.  Pioner del ioga a Espanya., dirigeix el centre de Ioga Shadak des de 1971. Ha estat professor de ioga a la Universitat Autònoma de Madrid i a les Aules de la Tercera Edat. 
Ha publicat també la seva "Autobiografia Espiritual", en la mateixa editorial del llibre que us hem presentat.