divendres, 22 de maig del 2015

Novetats idiomes

Ja tenim preparats els últims  llibres que van arribar d’idiomes.!! En destaquem aquests:

“Domina la pronunciación del inglés”, de Vaughan Systems.

“Quan un nen aprèn la seva llengua materna, no absorveix paraules soltes sinó sons compostos de dues o tres paraules. Per això després no parla ni pensa en paraules soltes, sinó en cadenes de paraules. Una persona no nativa, en canvi, aprèn una llengua estrangera amb paraules soltes. La concepció de la llengua així es torna molt limitada i impedeix expressar-se amb fluidesa i poder entendre a un natiu.”

El mètode Vaughan es basa en  la transcripció fonètica de cada paraula o grup de paraules. A més, el llibre ens facilita un codi per poder descarregar-nos un arxiu MP3 de cada lliçó.



“Aula internacional 1. Complemento de gramática y vocabulario para hablantes de árabe”, de Ferreira, Davinia

Aquest llibre està disenyat per reforçar els aspectes gramaticals, lèxics i fonètics per les persones de parla àrab que volen aprendre castellà.
A través de la seva página d’internet ens podem descarregar les solucions i els àudios en MP3.



“Gramática china : comparación entre el chino y el español y análisis de los errores típicos de hispanohablantes en el aprendizaje del chino : libro de estudiantes (nivel HSK1 para principiantes)", de Li, Yuling.

L’autora, Li Yùlíng, va estudiar Agricultura a la Universitat de Beijing, també turisme en anglès i espanyol. Per millorar el seu espanyol, va viatjar fins a València, on va començar a donar classes de xinès a espanyols, i per millorar el seu mètode  va estudiar un curs de professors internacionals de xinès a la Universitat de Pekín, i al 2012 un màster en “Investigació de didàctiques de la llengua i literatura castellana” a la Universitat de Magisteri de  València. El seu treball de fi de Màster titulat “Les dificultats de l’aprenentatge del xinès en els espanyols adults. Una anàlisi d’errors en l’escriptura” va ser la base del llibre que ara us recomanem.



També ens han arribat:
"Menschen : Deutsch als Fremdsprache. B 1.2". München: Hueber, cop. 2014 

"La Grammaire des premiers temps A1-A2". Grenoble: Presses universitaires de Grenoble, cop. 2014