dimarts, 12 de maig del 2015

Novetats idiomes

Ens acaben d’arribar uns llibres força interessants per aprendre idiomes . Els podràs trobar a les Novetats de la secció de lingüística:

“Taking Off with Phrasal Verbs”, de Howes, Jane


Ens presenten ” 500 phrasal verbs en el seu context a partir de les cròniques de deu viatgers. Les activitats que segueixen a cada relat us ajudaran a fixar el significat i l’ús dels phrasals del text que, a més, aniran reapareixent al llarg del llibre per què et familiaritzis amb ells, guanyis confianza i t’atreveixis a usar-los de veritat”.













“Gramática inglesa para dummies”, de Woods, Geraldine.

Dintre de la col·lecció “para dummies” trobem aquest llibre fidel a l’estil fresc i desenfadat de la resta, però intentant ajudar l’estudiant d’anglès  a superar els exàmens o a millorar el seu nivell de cara a la feina.



“¡Aprende chino ya! : el mejor método para principiantes con claves sobre cómo hacer amigos y negocios en China”, de Segura, Ainhoa.

La peculiaritat d’aquest llibre és que és un mètode amb leccions bilingües, ja que està escrit en xinès i en pinyin (pronunciació xinesa) a les pàgines esquerres i té la seva traducció al castellà a les pàgines dretes. Tot un repte!













També estan disponibles aquests llibres:

Menschen: Deutsch als Fremdsprache. B1.1. München: Hueber, cop. 2014
Vince, MichaelLanguage practice for Advanced : english grammar and vocabulary. London: Macmillan, 2014