dilluns, 13 d’abril del 2015

Món Llibre 2015

Ja torna a ser aquí Món Llibre en la seva 11a edició, els proper dies dissabte 18 i diumenge 19 d'abril, d'11 a 19:30h. amb entrada lliure.
El Festival Infantil de literatura per a nens i nenes va carregat d'infinitat d'activitats relacionades amb el món del llibre, l'ubicació es a Barcelona, al CCCB (Centre de Cultura Contemporània) i al MACBA, amb la col·laboració de les Biblioteques de Barcelona i de més de  40 editorials.



Aquest any està dedicat especialment a nens/es de 8 a 13 anys on trobaran un lloc especialment per a ells: Espai dels grans, on s'organitzaran activitats centrades amb  Lewis Carroll, autor d'Alicia al país de les meravelles, com l'espectacle "Alicia" de la "Compañia de danza Thomas Noone Dance" i la projecció de la pel·lícula en 3D de "Alicia en el país de las maravillas" de Tim Burton.

Els més petit també tenen cabuda i el seu espai, on podran gaudir d'altres coses com: escoltar música o be tenir el plaer de llegir contes en una biblioteca molt especial plena de núvols... 
I a més a més aquest any hi un altra novetat: El Mónllibreria a la plaça dels Angels, on s'instalaran una desena de llibreries especialitzades en literatura infantil i juvenil, on podràs comprar tots aquell contes que més t'agraden i podràs comptar amb l'assessorament de personal especialitzat.
si voleu més i saber la programació de tots els actes clikeu informació

Vinga animeu-vos!! i gaudiu força de tot el món editorial que hi haurà al vostre abast!!