dilluns, 5 de novembre del 2012

Miguel Noguera ens presenta el seu darrer llibre "Ser madre hoy" abans del seu Ultrashow a Atrium

Miguel Noguera oficiarà un Ultrashow a Atrium Viladecans el proper dissabte 10 de novembre. Fa uns mesos que va publicar el seu segon llibre amb l'editorial Blackie Books, Ser madre hoy. Tot un compendi dels seus dibuixos i les seves idees, la base dels seus espectacles.

El mateix dissabte 10 a les 19h Noguera ens presentarà Ser madre hoy a la biblioteca. Que el títol no us porti a cap confusió! Es una activitat organitzada conjuntament amb Atrium dintre del Cicle de converses amb autors. És gratuïta i oberta a tothom.

És molt difícil presentar a Miguel Noguera i explicar en que consisteixen les seves sessions. Nomès podem assegurar que es tracta d'un humorista surrealista, intel·ligent i diferent... Ens quedarem amb les paraules d'alguns crítics, un dibuix-idea del seu darrer llibre i un vídeo per tal de que us feu una idea. Es altament recomanable!

“Miguel Noguera, hombre aspersor, congelador de hipótesis, un señor que sale al escenario y espolvorea ocurrencias, reflexiones en el filo, astracanadas audaces, cientifismos sin calibrar e ideas arbitrarias que a menudo cristalizan en un chiste desabrido y otras veces habrán de germinar en el receptor para allí en su cabecita ir haciéndole meandros, chiribitas intelectuales y del absurdo”.