dissabte, 20 d’octubre del 2012

Joan Pera a la biblioteca: "Violines y trompetas"

El proper dimecres 24 d’octubre a les 19 hores a la Biblioteca tindrem a l'autor Joan Pera, protagonista de l'obra Violines y trompetas. Aquest acte s’enmarca dins del cicle converses amb els creadors que Atrium Viladecans organitza al voltant de la seva programació.

L'obra es representarà a l’Auditori d’Atrium el diumenge 28 d’octubre a les 19 hores. Està interpretada per Joan Pera, Lloll Bertran, Ferran Rañé i Anna Gras. L'autor és Santiago Moncada i el director Miquel Gorriz.
Ens relata les vivències de tres músics de cambra, bastant mediocres, que comparteixen no només la professió sinó també els seus objectius amorosos. L'obra tracta temes universals en el món de l'escena, com són: el sexe, la frustració, els desitjos reprimits, etc. El fil conductor de l'obra és l'assaig de El trio de l'Arxiduc, de Beethoven. 

Joan Pera vindrà a la biblioteca a compartir amb nosaltres la seva experiència en aquesta obra en concret i en el món del teatre en general. Potser no calen presentacions degut a la seva popularitat. Ja sabeu que és un actor català de cinema i teatre que també treballa com a director i actor de doblatge. Es la genial veu en català i castellà de Woody Allen. Ha treballat tota la seva vida per a l'espectacle, gairebé sempre dintre del gènere de la comèdia, en què ha compartit, durant molts anys, escenari amb l'actor andalús Paco Morán.
L'activitat és oberta a tothom, us hi esperem!