dilluns, 8 d’octubre del 2012

EL LLIBRE DEL MES: Un hort per ser feliç, d'en Marc Estévez

Estévez, Marc. Un hort per ser feliç. Al camp, a la ciutat, al jardí i al balcó. Badalona: Ara llibres, 2012. 63.51 Est

Cada dia sabem més de nutrició i valorem el que poc a poc hem anat perdent amb el consum massiu i industrial que s'imposa a la societat. Qui no s'ha plantejat o somia amb tenir un petit hort per tal de menjar sa i de temporada? El cultiu ecològic s'està posant de moda i s'editen bastants llibres que donen les eines bàsiques per a persones no entesos en agricultura.

El llibre Un hort per ser feliç ens ajuda a crear un jardí comestible a casa. Enciams als balcons, tomàquets als terrats, carabasses al jardí i maduixots al pati del darrere. Horts urbans, horta familiars i horts a les escoles. L'autor, Marc Estévez, expert en boscos i bolets, recull experìencies, propostes i consells per a poder tirar endavant aquest projecte creatiu i saludable. Una guia completa amb il·lustracions i fotografies que mostra pas a pas com crear i mantenir un hort. Inclou calendaris de sembra i de plantació per zones i una guia pràctica d'adreces i recursos útils. 

Si vols fer una ullada abans de venir a consultar o agafar prestat aquest llibre aquí tens un tast que ens ofereix la seva editorial, Ara llibres.
A la biblioteca podeu trobar més llibres d'aquesta temàtica. Aqui en teniu alguns: