divendres, 15 d’abril del 2011

Recomanacions Infantils


Hola lectors!

Què us agraden els llibres d’aventures? Teniu ganes de passar-ho bé llegint? Doncs aquí teniu unes quantes recomanacions de llibres que ens han arribat a la sala infantil per a tots vosaltres. Començarem per:

Adéu, Fairy Oak, de l’Elisabetta Ghone.

És l’últim capítol de la sèrie “Fairy Oak” –els quatre misteris”-, de la qual s’han publicat: El capità Grisam i l’amor, Els deliciosos dies de la Shirley i La Flox dels colors. És una història alegre i commovedora d’una trobada màgica i ...amb un adéu punyent.

Si no coneixeu molt aquesta autora us farem una petita resenya. Elisabetta Gnone va néixer l’any 1965. És periodista, ha treballat de creativa per a la Disney italià i, a més, ha dirigit algunes de les publicacions mensuals més estimades pels nens (Bambi, Cip i Ciop, Minni y Co., Winnie the Pooh, Le Giovani Marmotte, La Sirenetta...) Després de crear la sèrie de còmic Witch, per la qual va escriure també les històries de Halloween i I Docidi Portali, Elisabetta va deixar la Disney per dedicar-se a l’escriptura.. Amb la saga Fairy Oak, va aconseguir tot l’afecte del públic infantil i dos premis.

Jeroglíficos de Sean Callery.

Aquest llibre pertany a la col•lecció El Código Secreto, i porta com a material d’acompanyament un cd, que t’ajudarà a escriure els teus propis missatges secrets. La magnífica estatua d’un gat d’or ha estat decoberta en una antiga tomba. Forma part d’una parella, però l’altra ha desaparegut. On pot estar? Qui la va agafar? I el més important perquè ho va fer?

Aquest llibre et reta a resoldre el misteri del gat d’or. Podràs ajudar als detectius? Aconseguiràs desxifrar les endevinalles que amaguen els jeroglifics? Atreveix-te a desvetllar la història completa del que va passar amb aquest tresor perdut de l’Antic Egipte. Els descodificadors desplegables et donaran les claus necessàries per a traduir les pistes. L’aventura es barreja amb informació sobre la història i la manera de viure de l’antic Egipte.

Tralalí, ¡Vamos a dormir! de Benjamin Chaud.

L’hora d’anar al llit ja no serà un problema gràcies a la divertida orquestra que formen els animalets d’aquest conte. Els nens s’adormiran i tindran somnis musicals ja que li acompanya un cd amb música interpretada pels protagonistes que els hi facilitarà agafar el son.

Un ós remena el seu te, un elefant toca la trompeta...un munt d’animalons desfilen davant nostre! A cada personatge li correspon un so, un sorollet, una melodia divertida per jugar i escoltar en família. És una iniciació a la música però sobre tot, una forma alegre de anar a dormir!!