dimecres, 13 d’abril del 2011

LLIBRE INFANTIL DEL MES: "16 escritores muy, muy importantes"



16 escritores muy, muy importantes de Concha López Narváez i il·lustrat per Violeta Monreal.

És un llibre per aquells que volen conèixer a alguns dels escriptors més importants del món com: Homer, Miguel de Cervantes, William Shakespeare, Daniel Defoe, Jonathan Swift, Jacob y Wilhelm Grimm, Mary Shelley, Hans Christian Andersen, Charles Dickens, Jules Verne, Lewis Carroll, Mark Twain, Robert Louis Stevenson, Oscar Wilde, Rudyard Kipling y Antoine de Saint-Exupéry.

Per a la majoria dels nens/es la vida dels escriptors és tota una incògnita, en realitat els nostres fills en molts casos no saben ni què és un escriptor. Coneixen a cantants famosos, actors de moda... i de vegades a algun escriptor actual d’un llibre que han llegit i els hi ha agradat molt. Però no els hi parlis de Charles Dickens ni de Robert L. Stevenson perquè els hi sonarà a xinès. Amb aquest llibre podran conèixer una miqueta més alguns dels escriptors més importants de la història de la literatura.

És un llibre que ens proporciona informació divertida i interessant de cada artista: de la seva vida, obra, època, moviment musical, literari o artístic. A més a més a cada doble pàgina hi ha amagats l'escriptor i 6 objectes per descobrir, també hi ha enllaços d'internet amb dades molt curioses.

Clica els noms si vols saber més informació de l'autora Concha López Narváez i de la il·lustradora Violeta Monreal