dimecres, 13 d’abril del 2011

Dogville, Festival de Curts en 3D a Viladecans

Dogville és el primer Festival Internacional de Curtmetratges en tecnologia Stereo 3D d'Espanya. El certamen serà el 16 i 17 d'abril i proposa al públic veure els millors curtmetratges professionals, d'animació i amateurs en 3D presentats a concurs i, alhora, pretén esdevenir una plataforma de trobada de professionals i especialistes del sector a través de jornades tècniques sobre formació, investigació, creació i productes relacionats amb el 3D.

El Festival tindrà lloc a Atrium Viladecans. Les entrades es poden comprar a la web de Telentrada i tenen un cost de 6 euros amb ulleres especials incloses. Els pases per DogVille kids, la jornada infantil del festival, seran gratuïts (nomès caldrà abonar 2 euros per les ulleres polaritzades. Aquesta serà el dissabte 16 d’abril, a les 11.30 hores, Atrium projectarà en 3D el musical de teatre ‘Gerónimo Stilton. El Musical del Regne de la Fantasia ‘, dirigit per Àngel Llàcer, que s’ha representat al Teatre Condal de Barcelona entre el 13 de desembre i el 27 de març.

A partir del dilluns 4 d’abril, es podran recollir les invitacions gratuïtes a les taquilles d’Atrium Esports, de 7 a 22 hores. Cada adult podrà retirar un màxim de tres entrades.

Consulteu la programació i tots els detalls a la web del festival.