dijous, 10 d’octubre del 2013

Torna LA FESTA DELS LECTORS de la Revista CAVALL FORT!

Si sou lectors de la revista Cavall Fort i El Tatano no us podeu perdre la  V  FESTA DELS LECTORS DE CAVALL FORT, aquest any es farà a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, el proper diumenge 27 d'octubre als Jardins del Palau Falguera, d'11 a 19h.

També s'espera comptar amb la presència de la poetessa Joana Raspall i el col·laborador de la revista, en els articles d'astronomia, ciència i matemàtiques  Francesc Nicolau.
Si voleu, podeu portar el dia de la festa, poemes sobre Cavall Fort o sobre  els cavalls. Però si el que us agrada de debó és dibuixar... pinteu, dissenyeu o construïu la vostra pròpia estrella i  la podreu compartir amb tots els assistents!.

En la festa es faran espectacles i jocs de tota mena. Tothom està convidat i pot participar perquè sigui una festa ben rodona.

Si els més grans teniu idees pel públic infantil, ganes de realitzar tallers o fer actuacions en directe no hi falteu perquè les podreu posar en pràctica allà mateix.

Els tallers seran ben variats: maquillatge, dansa, broquetes de fruita...i tot el que proposeu. 
Per cert no us perdeu el fantàstic CONCURS DE GALETES CAVALL FORT (poden ser rodones quadrades, amb gust de fruites, de mel... i amb la textura que desitgeu).
Ah! i si voleu participar en el GRAN PRIX, heu de dur el patinet o qualsevol andròmina que tingueu per casa.

Cavall Fort i el Tatano  us esperen a tots, us ho passareu molt bé!! i si teniu alguna proposta poseu-vos en contacte amb els organitzadors gruplectorscavallfort@gmail.com