dijous, 2 de maig del 2013

4t. Festival Cultural de la Infància

Petits! Grans! Contes! 4t. Festival Cultural de la Infància

Del 7 al 12 de maig se celebra al Museu-Monestir de Sant Cugat el 4t Festival de la Infancia adreçat a les famílies i educadors professionals. És un acte que apropa l'univers de la infància contemporània a adults i nens, de la mà de la literatura, la música i l'art. Proposa que siguin els llibres els que s'apropin als espais naturals dels petits lectors.

El llibres seleccionats (per compartir, aprendre, gaudir i descobrir) es troben amb el públic, per poder donar l'oportunitat de reflexionar i dialogar. Es únic per la seva creativitat, innovació i qualitat de continguts. 
Durant 6 dies el claustre del Monestir de Sant Cugat acull experts en la infància: professionals, educadors, famílies, agents socials, empreses i institucions que faran col·loquis, debats i conferències.



Hi ha un espai màgic dissenyat per un equip d'arquitectes, que convida els visitants a sentir-se com dins d'un conte anomenat: "EL BOSC DELS LLIBRES". També s'oferiran diferents racons màgics pels jardins del Monestir per gaudir de la lectura dels contes.


Aquest projecte està creat i organitzat per l'Institut de la Infància de Barcelona, associació sense ànim de lucre creada per millorar la qualitat d'atenció als infants a traves de la formació i suport dels adults que els acompanyen en el seu creixement. Compta amb un ventall molt ampli de col·laboradors entre voluntaris i professionals. 
També la participació de L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, d'empreses i institucions de gran reconeixement i apadrinat per la periodista i escriptora: Elisenda Roca.


I'Institut fa més de 10 anys que desenvolupa projectes d'atenció a la infància, oferin recursos i condicions favorables perquè els adults es vinculin amb els nens d'una manera saludable, apropant a la societat la nostra manera de comprendre als infants. Perquè "La infància és el present".

Si voleu saber les activitats cliqueu Programa