dimarts, 10 de juliol del 2012

ELS LLIBRES DEL MES: "Danza de dragones" i "La conjura de Cortés"

Ens acaben d'arribar a la biblioteca dos dels títols més esperats darrerament pels lectors amants de les novel·les històriques. Es tracta de dues entregues de sagues amb molt diferents.

En primer lloc teniu la tercera part de la trilogia Martín Ojo de plata de Matilde Asensi amb el títol de La Conjura de Cortés. Amb aquesta, l'autora culmina el recorregut pel segle d'or espanyol, vist en aquesta ocasió des de la "Nueva España".
En aquesta entrega, Catalina, protagonista també de Tierra firme i Venganza en Sevilla, es veu obligada a desenmascarar una gran conjuració pensada pels seus enemics per tal de derrocar al rei d'Espanya. L'aparició d'un mapa que desvetlla on trobar al legendari tresor d'Hernan Cortés serà decisiva per a Catalina, la seva recerca dels traïdors i els Curvo. 



La segona esperada novetat és Danza de dragones, cinquena entrega de la sèrie de George R. R. Martin Cançó de gel i foc. Per fí els seus fidels seguidors poden continuar llegint les complexes trames, intrigues i passions d'aquesta gran història fantàstica. La saga va començar el 1996 amb Joc de trons i , juntament amb el segón volum, Xoc de reis,  ha estat adaptada a la pantalla (sèrie de tv) amb un èxit que ha revifat la demanda d'aquests llibres.



 Dos bons llibres per llegir a l'estiu. Ja podeu venir a buscar-los o fer la vostra reserva!