dilluns, 23 de juliol del 2012

LLIBRES INFANTILS DEL MES: "Londres" i "París". Grandes secretos para pequeños viajeros


Vols anar de viatge aquest estiu?  Estas pensant en viatjar a Londres o París?, si és així no deixis d’agafar en préstec aquest dos llibres que ens han arribat a la biblioteca, i que pertanyen a la col·lecció “Mi primera Lonely Planet”, recomanats per a nens entre 8 i 12 anys.

Londres. Grandes secretos para pequeños viajeros. Ed. Geoplaneta
És un  llibre que ens parla de la verdadera història de Londres, una de les ciutats més famoses del món, on ara se celebren els Jocs Olímpics.
Hi trobaràs relats fascinants sobre persones famoses, llocs subterranis, fets terribles i personatges molt extranys.
Descobriràs moltes anècdotes sobre prínceps asesinats, grafiters i altres hitòries curioses de personatges rellevants de la història.
Els continguts són desenfadats i pensats per a nens, amb il·lustracions magnífiques que no us deixaran indiferents.

París. Grandes secretos para grandes viajeros.  Ed. Geoplaneta
París sempre ha estat reconeguda com una de les ciutats més fascinants del món. El llibre ens parla sobre coses increíbles i que fan molta por sobre gàrgoles, castells encantats, estacions famoses, mascotes consentides, animals disecats i l'esgarrifós gillotina.
Descobriràs un París potser desconegut, amb dades molt curioses i personatges molt rellevants de la història de la ciutat. Trobaràs més 400 fotografies, mapes i il·lustracions espectaculars. Fins i tot els plats més típics del país, amb cargols inclosos...

Ja fa uns mesos us vam presentar l'anterior llibre de la col·lecció que ens parlava de Roma, ara ens falta l'últim publicat, el de Nova York, esperem que ens arrivi aviat i poder-lo recomanar.
VINGA QUE PASSEU UN BON ESTIU, I TINGUEU UNES VACANCES DE PRIMERA!!