dimecres, 4 de gener del 2012

El musical infantil de Noddy a Viladecans

El musical infantil Noddy i la màquina del temps, arriba a l'Atrium de Viladecans el proper diumenge 8 de gener a les 16 i 19 h.

En aquest espectacle, Noddy presenta una nova màquina amb la qual vol fer brillar el sol al país de les joguines. Intenta mantenir en secret el seu invent, però els follets el distraurant i s'emportaran la seva màquina del temps al bosc on viuen. El protagonista s'embarcarà en una aventura per impedir que els follets aconsegueixin canviar per sempre el temps al país de les joguines.

L'origen de Noddy personatge de dibuixos animats, creat per l'escriptora Enid Blyton, entre els anys 1949 i 1963, era un homenet de fusta que vivía en una casa molt petita en el món imaginari de Toyland. Amb el temps ha anat evolucionant i actualment és un personatge molt conegut pel públic infantil, ja que s'ha donat a conèixer per molts mitjans de comunicació (Contes, DVD, televisió, teatre, internet...) fins i tot hi ha enllaços com noddy.com on podeu trobar jocs educatius i passar una bona estona.