dimarts, 23 de desembre del 2008

Visita del Club de Lectura Fàcil de Viladecans a la Biblioteca de Catalunya

El Club de lectura fàcil de Viladecans (LF) està format per divuit homes i dones del Taller Ocupacional de Caviga i un altre taller, residents a Viladecans. Els objectius del club són : fomentar el gust per la lectura, mantenir i millorar la comprensió lectora, millorar les capacitats lingüístiques, millorar la lectura en veu alta i convertir-se en un espai de socialització.

Les trobades es fan a la biblioteca de Viladecans dos dies al mes. Es van iniciar al març del 2008 i segueixen el calendari escolar.
El dissabte 29 de novembre es va celebrar a la Biblioteca de Catalunya la Segona Trobada de Clubs de Lectura Fàcil de Catalunya a la Biblioteca de Catalunya. Els membres del Club de Viladecans van participar en aquesta trobada i van compartir l’experiència de llegir textos de lectura fàcil amb la resta de participants de la Trobada (uns 200). La jornada va cloure amb una visita guiada a la Biblioteca de Catalunya i va ser organitzada pel Grup de Treball Lectura Fàcil del COBDC i la Diputació de Barcelona entre d'altres institucions.

A la darrera sessió d'enguany els assistents van fer tota una relació de bons desitjos per Nadal i Any Nou : ser més feliços, estimar-nos més, tenir la sort que ens toqui la Grossa de Nadal, tenir salut, i molts altres desitjos plens d’afecte…

1 comentari:

Mercè Solé ha dit...

Us felicito per la feina que feu amb ells i us ho agraeixo ben sincerament!
Mercè