dissabte, 19 de novembre del 2016

CAL FER DEURES? Educar i ajudar a aprendre malgrat els deures


Dilluns 21 de novembre a les 18:30, no us podeu perdre la xerrada que ens oferirà l'educador Jaume Funes a la nostra biblioteca. Ens farà reflexionar sobre si cal que els nostres fills facin deures, i quina relació tenen amb l'aprenentatge.

També ens parlarà sobre com educa l'escola i com ho fem les famílies, convidant a repensar el significat d'aquesta paraula que és "educar".




JAUME FUNES ARTIAGA

Va néixer a Calatayud l'any 1947, és psicòleg, educador i periodista. Bona part de la seva vida professional l'ha dedicat als joves, adolescents i a les seves dificultats socials.
Ha estat molt implicat en la renovació pedagògica als centres educatius, també en la posta en marxa de propostes locals per a l'acompanyament de les transicions adolescents en acabar l'escola secundària obligatòria.

Ha treballat d'adjunt del Síndic de Greuges per la Defensa dels Drets dels Infants, així com a secretari de Famílies, aquestes responsabilitats han fet que tornés a ocupar-se de com prestar l'atenció adequada a tots els infants. Tot i així mai ha abandonat el món de la docència, tant en la universitat, com centres educatius. Actualment també té una columna al Diari Ara, dins el suplement del dissabte "Ara Criatures".