dimarts, 13 d’octubre del 2015

NOVETATS IDIOMES


Ens acaben d’arribar aquestes novetats. Per què aquest cop SÍ que aprendràs anglès, alemany, italià o francès… Tot és proposar-s’ho!


Errores comunes en inglés que deberías conocer”, de Vaughan Systems.

Si no pots tenir el teu professor d’anglès a la butxaca per què et corregeixi, sí que pots portar aquest llibre i consultar-lo en tot moment.

Intentes dir-li al cambrer “We are eight” que significa que tens 8 anys en comptes de que sou 8 persones a sopar? La manera correcta seria dir-li “There are eight of us”. Doncs, aquest llibre et proposa 60 errors molt comuns i exercicis per què parlis com un nadiu.
 
"Correo comercial : técnicas y usos", de Palomino, María Ángeles

Obra dirigida especialment als estudiants de nivell B1 i B2 de castellà per familiaritzar-se amb el llenguatge específic de la correspondència comercial, a travès de carta o de correu electrònic. 



"Dites-moi un peu A2", de Hingue, Anne-Marie

Llibre de conversa destinat als estudiants de nivell A2. Amb aquest llibre podreu desenvolupar les vostres competències orals: llogar un apartament, demanar informació pràctica, parlar dels teus gustos, de l’esport que practiques…A més, el llibre es complementa amb un CD MP3.


"Grammatik in Bildern", de Gubanova-Müller, Irina

Com diu el títol: gramàtica en imatges. Et permetrà aprendre gramàtica alemana d’una manera més fàcil i intuitiva.

 Altres llibres que han arribat:
  • "Cambridge English Preliminary : four practice tests for Cambridge English:  Preliminary (PET)", de Travis, Peter
  • "Grammaire du français, A1-B1", de editorial Hachette
  • "Una Grammatica italiana per tutti : regole d'uso, esercizi e chiavi per studenti stranieri, livello elementare", de Latino, Alessandra
  • "Una Grammatica italiana per tutti : regole d'uso, esercizi e chiavi per studenti stranieri, livello intermedio", de Latino, Alessandra
  • "Alemán: falsos principiantes", de Schödel, Bettina