dilluns, 19 d’octubre del 2015

Llibre infantil del mes: "Petit vianant" de Patricia Geis


LLIBRE 
INFANTIL
DE
MES


Petit vianant de Patricia Geis, editat per Combel.

Petit vianant, és un "llibre-joc" molt didàctic, ideal per a nens a partir de 3 anys que vulguin aprendre com s'ha de circular per la ciutat amb seguretat. Tindran l'oportunitat de conèixer els semàfors, les senyals verticals i les horitzontals.
Amb els personatges el petit Gat i el seu pare podran fer un recorregut descobrint solapes, llengüetes, peces encunyades, manuals de senyals de trànsit i altres sorpreses, fins i tot trobaran una ciutat Pop-Up! que teniu aquí sota.

Els adults podreu passar una bona estona ajudant als infants a preparar tot l'escenari, llegint i jugant però a la vegada aprenent. 
A l'interior del llibre també hi trobareu vianants i vehicles per muntar i col·locar a sobre de la ciutat.




            Patricia Geis
Va néixer a Barcelona l'any 1966, va estudiar disseny gràfic a l'escola Eina de Barcelona i es va graduar en Belles Arts en el New York Institute of Technology. Actualment dirigeix un estudi de disseny gràfic i il·lustració amb Sergi Folch. 
Es autora de més de 40 contes infantils que s'han publicat a Espanya, França, Regne Unit, Corea, Israel, Portugal i Itàlia entre d'altres. Compagina aquest treball amb el disseny de personatges, ninots de peluix, joguines i packaging.