dimarts, 6 d’octubre del 2015

Entrevista virtual a Jenn Díaz

Jenn Díaz és la nova convidada de les Entrevistes virtuals, que tornen aquest mes d'octubre. De l'1 al 25 d'octubre pots enviar les teves preguntes a l'autora a través del formulari que trobaràs a la Biblioteca Virtual. Les seves respostes es publicaran el 26 d'octubre al web.

Jenn Díaz (Barcelona, 1988) és una de les carreres literàries més ben encarades de la narrativa recent: des del seu debut amb "Belfondo" (2011) ha escrit quatre novel·les i acaba de publicar-ne la cinquena, "Mare i filla" amb el prestigi consolidat i el suport de la crítica. Va estudiar filologia hispànica. Nascuda el 1988, sovint li plouen comentaris sobre la maduresa de la seva obra, amb temàtiques realistes i amb una prosa esmolada. La seva és una literatura fonamentada en la radiografia dels instants quotidians. No és casual que la seva filiació literària l'haguem de trobar en noms com Ana María Matute, Natalia Ginzburg, Clarice Lispector o Carmen Martín Gaite. L'eloqüència dels silencis, la descripció de tragèdies soterrades, la maternitat i els lligams familiars formen part del paisatge narratiu de Jenn Díaz, que aquest 2015 debuta en català, després de quatre títols en castellà.  

Les entrevistes virtuals volen complementar l'oferta dels clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Envia la teva pregunta!