dijous, 8 de maig del 2014

Vols conèixer a l'escriptor català Jordi Sierra i Fabra? Vine a la Biblioteca!

Jordi Sierra i Fabra (Barcelona, 1947) va escriure la seva primera novel·la amb només 12 anys. Va deixar els estudis i va treballar com a comentarista musical. El 1972 publica el seu primer llibre, 1962-72 Historia de la música pop.

El 1976 decideix dedicar-se plenament a la literatura, i des de llavors la seva extensa obra abasta tots els gèneres. És un dels nostres escriptors més prolífics, amb més de 400 títols –en català i castellà- , que han estat traduïts a més de 25 idiomes, i dels quals ha venut milions d’exemplars.

Entre les seves últimes obres destaquen El cor de jade (2013) i Seis días de diciembre (2014).

Alguns dels seus llibres han estat adaptats al teatre i al cinema. Al llarg de la seva trajectòria professional, ha obtingut la major part dels premis literaris de Catalunya i Espanya.

L’any 2004 va crear la Fundación Jordi Sierra i Fabra i va impulsar la Fundación Taller de Letras Jordi Sierra i Fabra para Latinoamérica, amb seu a Colòmbia, per promoure el foment de la lectura i la creació literària entre els joves.

Si voleu assistir a la trobada només cal que us apunteu! Ho podeu fer per telèfon o escrivint al nostre correu de la biblioteca b.viladecans@diba.cat. 
Us hi esperem!