dijous, 2 de gener del 2014

Publicacions Periòdiques - NOVETATS 2014

Com cada any, el pròxim 2014 us oferirem nous títols de revistes que podreu consultar a la Biblioteca, i emportar-vos a casa.
Les novetats que us oferim enguany són:


 


ACTUALITAT
La marea
La Marea és una revista mensual que aposta pel periodisme rigorós i compromès, els reportatges en profunditat i la cultura. El seu objectiu és oferir informació lliure d'interessos empresarials i polítics amb uns principis editorials clars. Els editors d'aquesta revista tenen un codi ètic pel qual mai accepten publicitat que contradigui els seus principis editorials.

L'editora de la Marea és "MásPúblico" societat cooperativa, empresa que es va formar després del tancament de l'edició en paper del diari Públic i l'acomiadament del 85% dels seus treballadors. Un grup d'aquest treballadors, amb la col·laboració de molts lectors del diari, van gestar la idea que es va plasmar en aquesta web i en la revista.

Mongolia
Mongòlia és una revista satírica. El seu contingut és humorístic, però també inclou a les seves pàgines la secció "Reality news", on s'inclouen reportatges de periodisme de recerca sobre temes polítics i socials.

                                                                        CUINA
Bricoreposteria
En aquesta revista especialitzada en la confecció d'espectacular postres, trobaràs com convertir un bescuit en una bossa molt elegant. Aprendràs a elaborar unes sandàlies amb massa de "pastillaje", a recrear tota una tenda de moda totalment comestible i a dissenyar en fondant els teus propis vestits.

                                                                      ESPORTS
Solo Moto 30

Revista mensual del món de la moto més llegida a Espanya. Tot sobre les dues rodes, dedicada especialment a l'usuari habitual. Ofereix informació internacional, proves exclusives, àmplia secció dedicada al turisme amb moto, entre d'altres articles.

Triatlón
A aquesta revista dedicada al món del triatló podrem trobar articles sobre el material necessari per practicar aquests esports. Noticies sobre aquest esport. Formes diverses d'entrenar.  Complements de nutrició pels triatletes, entre d'altra informació.

                                                                 INFORMÀTICA
Gadgets y PC

Revista de informàtica on trobaràs les millors apps del moment, accessoris d'àudio pels teus dispositius, pel cotxe, per fer esports, fotografies. Complements pels PC i els portàtils, l'Smartphone, la tablet, etc.