dijous, 5 de desembre del 2013

Un clip fet per un Viladecanenc, millor "booktrailer" de Catalunya


        Booktrailer sobre el llibre Anna Frank. Guió i direcció: Marc Guardiola. 
                                       Actriu: Cèlia Castellano
 
 
Un clip sobre El Diari d'Anna Frank ha estat el guanyador del concurs de "booktrailers" convocat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. L'equip participant, sota el nom "Curt de Gambals", a través de la Biblioteca de Viladecans s'ha endut el guardó al millor "booktrailer" del jurat.

Es tracta de la primera edició d'un concurs adreçat a joves de 14 a 18 anys que havien de difondre els seus llibres preferits a través de clips publicitaris.

L'equip "Anothink", d'una altra biblioteca de la Xarxa de Biblioteca Municipals de la Diputació de Barcelona, en aquest de la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró, s'ha endut el distintiu al "booktrailer" més creatiu, dedicat a Oldboy de Garon Tsuchiya. De la seva banda, el treball audiovisual sobre Momo de Michael Ende, presentat per l'equip "Els Overs" a través de la Biblioteca Francesca Bonnemaison de Barcelona, ha estat distingit amb el premi al millor guió.


Els guanyadors s'han endut un lector d'ebooks. Tant guanyadors com finalistes han rebut com a premis invitacions i marxandatge de la Filmoteca de Catalunya, visites al diari Ara i un lot de llibres. A més, tots els participants al concurs han rebut un lot de llibres.


El lliurament de premis i obsequis s'ha dut a terme en el transcurs d'un acte a la Filmoteca de Catalunya el 29 de novembre.