dimecres, 18 de desembre del 2013

EL DIA MÉS CURT. Projecció de curtmetratges a la biblioteca


Dissabte 21 de desembre és el dia més curt de l'any, i també El Dia Més Curt a Catalunya. Es tracta d'un esdeveniment internacional que ja s'ha celebrat amb èxit a altres països europeus i que arriba a Catalunya amb diferents projeccions gratuïtes per tot el territori.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona s'ha adherit a aquesta iniciativa i projecta a 19 biblioteques una selecció de curtmetratges d'animació d'una durada aproximada d'una hora i quart. La Biblioteca de Viladecans s'afegeix a aquesta iniciativa. Dissabte de 10 a 13h a la sala d'actes podreu veure els següents  curts:

Spot Filmets 2013
El vendedor de humo
The Sunshine Egg
Always Out There
Shave It
Fear of Flyint
Dum Spiro
The Delirious Tales: The Chicken, The Elephant and The Snake
Lift Off
Lunch Time
Macropolis
Zulu
Sun-Knapping
Sweet Dream
Doron Coron
Monsterbox
The Little Red Paper Ship
Miriam's Kite (Miriami Tuulelohe)

L'Acadèmia del Cinema Català, la Coordinadora de Festivals de Cinema de Catalunya (CI&VI Festivals de Cinema), el Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya (CPAC), i Marvin & Wayne, distribuïdora de curtmetratges i membre fundador de l'AIC (Asociación de la Industria del Cortometraje), sumen esforços per organitzar una acció conjunta a diversos espais de Barcelona i Catalunya, i celebrar [ED+C] EL DIA MÉS CURT.

Us hi esperem!