dijous, 22 de desembre del 2011

LLIBRES INFANTILS DEL MES.

Com ara teniu vacances us hem triat més d'un llibre com a " llibre del mes" per poder agafar en préstec...

Ja arriba la cavalcada! de Mercè Canals.
Llibre de cartoné, adient pels més petitons que ens narra com és la nit de reis, el neguit, el lliurament de les cartes als patges reials i la festa de la cavalcada.
La Salma i la Lily de Rania, reina, consort de Abdullah II, rei de Jordània.
Conte infantil per a nens que ja saben llegir, ens parla de la tolerància e intenta amb una petita història unir persones de totes les cultures i de tots els orígens.
On es barrufa el bebè barrufet? de Peyo.
És un conte joc on has de descobrir en cadascuna de les escenes els bebès barrufets. Hi podràs jugar una pila d'hores!!

Una flor de recanvi per a la mare de Rebeka Elizegi.
Un retat encantador, on una mare explica al seu fill el dur procés del càncer de pit, sense perdre el coratge afronta al seu costat l'aventura de lluitar contra la malaltia amb totes les seves forçes.
La Brunilda ximpleta de Laura Owen.
Una aventura m
és de la Bruixa Brunilda amb moltes anèctotes per explicar, de menjadors escolars, bricolatge, animals de companyia...

L'Exèrcit del no-res
de Jeremy Belpois.
Llibre que pertany a la col·lecció del
Codi Lyoko, on un grup d'amics descobreixen un món virtual, quan troben un superordinador abandonat en una fàbrica propera a la seva academia. Arran d'aquest fet corren diferents aventures.
El mamut fredolic
de Roberto Pavanello.
Una aventura més del ratpenat Bat Pat, està dedicat a totes les mosquetes mortes que li han congelat les ales, arrribant a l'era glacial i coneixent moltes criatures espantoses de la prehistòria.

La gran O de Santi Baró.
Novel·la juvenil realista en què res no és el que sembla. Explica la relació per e-mail d'una escriptora i l'alumna d'una escola, on ha anat
a fer una xerrada.
El cercle de foc de Marianny Curley.
Novel·la fantàstica juvenil, en la que els protagonistes tenen poders sobrenaturals poc comuns, que els obligarà a enfrontar-se a forces terribles, en una batalla per reconstruir el passat i canviar així, el futur.

¡A reciclar se ha dicho! de Francisco Ibañez.
Un àlbum més de Mor
tadelo i Filemó on t'ho pots passar pipa, llegint totes les seves tires còmiques. I si vols encara més, tens la web oficial dels reis de l'humor: www.mortadeloyfilemon.com
Nodame Cantabile de Tomoko Ninomiya. Còmic de manga amb les aventures i desventures d'un grup d'estudiants de música, tractades amb molt d'humor.

I això és tot, us esperem a la sala infantil amb aquestes i amb d'altres novetats que ens han arribat aquest mes de desembre.
Fins l'any que vé i que tingueu un BON NADAL !!