divendres, 30 de setembre del 2011

LLIBRE INFANTIL DEL MES

Aquest mes no sabiem quin llibre triar..., finament ens hem decidit per dos de molt especials un de coneixements, i un conte, a veure i us agraden.
  • 16 Pintores muy, muy importantes de Óscar Munielo i Violeta Monreal i l'altre:
  • ¡Es un libro! de Lane Smith.

16 Pintores muy, muy importantes de Óscar Munielo, és el tercer llibre de la col·lecció Saber Más de l'editorial Bruño, que ja us hem presentat en altres ocasions, com eren "16 músicos muy muy, importantes" o "16 escritores muy, muy importantes".
És un llibre tan interesant com els anteriors que ens endinsa dins el món de la pintura, ens explica anècdotes curioses dels pintors més importants del món com: P. Uccello, L.Da Vinci, Brueghel el viejo, D. Velázquez, Canaletto, F.de Goya, V.Van Gogh, G.Seurat, H.Matisse, P.Klee, P.Picasso, A.Modigliani, J.Miró, S.Dalí, F.Kahlo i A.Warhol.
També és un llibre didàctic, on hauràs de buscar objetes dins les il·lustracions, que estan fetes per Violeta Monreal, ja coneguda pel públic infantil pels seus dibuixos a diferents publicacions.

¡Es un libro! de Lane Smith, ens ha arribat publicat en castellà, també el podeu trobar en català i anglès. És un albúm que podria ser molt real però està protagonitzat per animals: un ruc i un mico. El primer sempre apareix amb un ordinador a les mans i l'altre amb un llibre, un llibre d'aventures que acabarà cridant l'atenció del ruc. El més divertit de tot són les preguntes del ruc al mico sobre el que fa amb el llibre.
És un conte molt enginyós que ens ensenya la manera de relacionar-nos amb el llibre i amb la lectura. No us el perdeu!!