dimecres, 21 de juliol del 2010

Lectura romàntica o lectura eròtica?

A la Biblioteca de Viladecans trobareu una selecció de novel.la romàntica amb novetats a partir de l´any 2009 com l´últim llibre del Federico Moccia, tot un fenòmen de la literatura romàntica juvenil a Itàlia o títols a l´estil Crepúsculo: vampirs i amor, com Eternitat d´Alyson Noël o Amante eterno de J.R.Ward.

També trobareu llibres del gènere “Chick lit”, en argot americà “chick” és noia i “lit” literatura. Es tracta d´una literatura adreçada a dones joves, modernes i , generalment solteres, que ha gaudit d´un èxit especial en els darrers anys. Escrita amb humor i una aparent superficialitat, tracta temes d´interès per a la dona moderna: les relacions de parella, l´amistat, la competitivitat a la feina, la maternitat....Un exemple molt conegut és la Bridget Jones o les protagonistes de la sèrie de TV “Sexo en Nueva York”.

I si el que voleu és llegir a les romàntiques “de sempre”: Danielle Steel, Rosamunde Pilcher, Victoria Holt o Johanna Lindsey, us esperen.

Aquest any us proposem una lectura “més apassionada”: hem sel·leccionat títols de novel·la eròtica que, de segur, us faran passar un estiu excitant. Alguns exemples són: Las edades de Lulú d´Almudena Grandes, Cara d´àngel de Jordi Coca, Pell de Pruna de Joan Olivares, així com alguns llibres sobre sexualitat amb autors tan coneguts com la Lorena Berdún, i el seu llibre ¿Qué nos pasa en la cama?
Trobareu aquesta selecció al vestíbul de la biblioteca. Gaudiu-ne!