dimecres, 23 de juny del 2010

EL LLIBRE DEL MES: "El viaje al poder de la mente" d' Eduard Punset

Eduard Punset (Barcelona, 1936) és advocat, economista i divulgador científic. És autor de diversos llibres sobre anàlisi econòmic i reflexió social. Actualment és professor de Ciència, Tecnologia i Societat en la Facultat d'Economia de l'Institut Químic de Sarrià (Universitat Ramon Llull), director i presentador del programa de divulgació científica Redes a TVE des de 1996, president de la productora de continguts audiovisuals científics Smartplanet y autor de diversos llibres divulgació del coneixement científic. La seva tasca principal darrerament és la d'intentar apropar la divulgació científica a tothom, ja sigui a travès del seu programa televisiu, els seus llibres (sempre en llistes dels més venuts), la seva revista Redes o el seu blog, facebook. etc.

L'últim llibre publicat per Punset és El viaje al poder de la mente, tercer llibre de la trilogia sobre la felicitat, l'amor i el poder. Els anteriors són El viaje a la felicidad i El viaje al amor.
En aquest viatge interior, Punset ens parla de la incapacitat de l'èsser humà d'imaginar el futur, "si no és calcant el passat", i de la nostra resistència a "acceptar que les intuicions són una font de coneixement tan vàlida com la raó".

Un altre llibre interessant per conèixer els darrers estudis de neurociència, psicologia i d'altres temes científics sense ser experts en el tema.




D'altres obres interessants de l'autor:

¿Por qué somos como somos? (2008)
El alma está en el cerebro. Radiografía de la máquina de pensar. (2006)
El viaje a la felicidad: Las nuevas claves científicas. (2005)
Cara a cara con la vida, la mente y el universo. (2004)
Adaptarse a la marea. La selección natural en los negocios. (2004)
Manual para sobrevivir en el siglo XXI. (2000)
Information resources & corporate growth (coautor). (1989)
La España Impertinente. (1986)
España: sociedad cerrada, sociedad abierta. (1982)
La salida de la crisis . (1980)


Consulteu aquí la disponibilitat dels llibres d'Eduard Punset a la biblioteca de Viladecans.