dijous, 14 de gener del 2010

Recomanacions: Contes i còmics infantils.

Passa-t’ho bé, amb aquestes petites recomanacions de les darreres novetats que trobaràs a la SALA INFANTIL.

Primeres paraules de POCOYO, Els Aliments. Barcelona: Timun Mas, 2009.


Per als + menuts: un conte on la imatge serveix de fil conductor perquè puguin aprendre paraules quotidianes i que els hi són familiars.

Vries, Anke de. Grisela. Vigo: Faktoria de Libros, 2009. Fins a 6 anys.


Aquest conte tracta d’una rateta, que està molt trista i decideix posar remei, agafant un pot de pintura i pintar-se tot el cos. El altres animalets, quan la veuen se’n riuen d’ella fins que troba un ratolí que li diu...




Santos, Care. Se vende mamá. Barcelona: SM, 2009. De 7 a 10 anys.

Per aquesta edat, hem triat un llibre molt divertit i proper. On fins i tot els més grans, podran riure una estoneta amb l’acudit d’un nen de 8 anys i mig, que penja un anunci per inetrnet on diu: Se vende mamà de 38 años, seminueva, bastante guapa. Le sale muy bien la lasaña, la pizza de quatro quesos y los creps de sobrasada.
Amb això creiem que us podeu fer una lleugera idea, i ja no us desvetllem res més.

Nelo, David. Quadern d’agost. Barcelona: Estrella Polar, 2009. D’11 a 13 anys.

El protagonista d’aquesta historia d’aventures i desventures és diu Eduard. Al mes d’agost quan arriven les vacances d’estiu l’Eduard s’ha de dividir entre el seu pare i la seva mare ja que estan separats; tots dos es dediquen a la música, però en diferents àmbits. Aquestes vacances seran irrepetibles.


I per acabar un còmic:
De Stilton, Geronimo. Estafa al Coloseu. Barcelona: Planeta, 2009.
En aquesta nova aventura Geronimo Stilton anirà a l’antiga roma, a l’època de l’emperdor Titus. Allà haurà d’impedir que els gats pirates es facin els amos d’un dels monuments més famosos de la ciutat: El Colosseu!!


Ja els podeu agafar en préstec!