divendres, 7 de novembre del 2008

Com podem fer pujar la temperatura sense haver d’obrir l’estufa???

En aquests temps de crisis i ara que s’acosta l’hivern us convidem a llegir NOVEL·LA ERÒTICA.

A més a més, aprofitant que el 3 de desembre a les 18:30h ens visitarà Jordi Boladeres, autor de la novel·la eròtica L’intrusista, que va ser IV Premi Sant Celoni de Novel·la Breu 2006, et proposem que ens contestis a aquesta pregunta:

- Quina novel·la eròtica t’ha excitat més???

Com a premi per la teva col·laboració, regalem quatre exemplars del llibre d’en Jordi Boladeres a les respostes més originals i d'altres obsequis per a tots els participants.

Per trencar una mica el gel, t'oferim uns quants títols que tenim a la biblioteca per anar fent boca...

- Obres púbiques de Manuel de Pedrolo. Obra pòstuma ja que va ser escrita al 1971 i no es va poder publicar en el seu temps. El seu títol és un joc de paraules, no té res a veure amb les obres públiques que es realitzen a les ciutats cada estiu, sinó que es tracta de les aventures d’un desmemoriat home que es converteix en el desig sexual de totes les dones del veïnat.

- La magnitud de la tragèdia de Quim Monzó. Conegut escriptor català que canvia els contes per una novel·la a on el protagonista té el preocupant problema de tenir una erecció constant. Barreja d’humor, tragèdia i erotisme marca de la casa.

- Hombres salmonela en el planeta porno de Yasutaka Tsutsui. Primera traducció a l’espanyol d’aquest reconegut escriptor japonès. Es tracta d’un recull de contes on la imaginació de l’autor fa crear històries sorprenents i de ciència ficció, on l’erotisme també hi és present.

- Aaaaaahhh...: dotze contes eròtics dels Germans Miranda. Contes escrits sota pseudònim col·lectiu emprat per diversos escriptors catalans, entre ells Albert Om, Toni Soler, Matthew Tree, Jordi Galceran o Piti Español.

I si llegir novel·la eròtica no et fa pujar la temperatura, prova l'exercici de respiració de yoga "la salutació al sol" ;)

2 comentaris:

Unknown ha dit...

No leo mucha novela erótica pero me gustó bastante "Las edades de Lulú", escrita por una mujer.. que atrevida Almudena Grandes, creó un mito erótico.Quién no se acuerda de "Lulu"? la Emmanuelle española.. Algunas escenas eran de alto voltaje, el termómetro marcaba subidón y a veces había que salir a tomar el aire...

Anònim ha dit...

la unica novela erotica que he leido aparte de esta que hemos leido en el club de lectura es la de antonio gala "la pasion turca" y si me gusto soy Manuel Jimenez