dimecres, 14 de juny de 2017

Llibre infantil del mes: "Botanicum" de Kathy J Willis i Katie Scott

LLIBRE

INFANTIL
DEL
MES

Botanicum
de Kathy J Willis i Katie Scott
Editorial Impedimenta.Us presentem el llibre Botànicum recomanat especialment per a tots aquells aficionats al món de la botànica que volen conèixer una mica més com són les plantes, la seva procedència, el seu habitat, el nom científic... 

És un nou volum de la col·lecció Visita el nostre Museu, que fa un recorregut per l'apassionant món de la vida vegetal que troben a tots els llocs del món.

Veuràs plantes comestibles, subterrànies, bulbs, trepadores... amb unes il·lustracions espectaculars a càrrec de Katie Scott.

La maquetació del llibre també està molt acurada, al inici, es a dir a l'entrada, trobem la Benvinguda i com si fos un museu la distribució dels diferents tipus de arbres i plantes en 7 espais:
Sala 1- Les primeres plantes
Sala 2- Arbres
Sala 3- Palmes
Sala 4- Plantes herbàcies
Sala 5- Gramínies
Sala 6- Orquidàcies
Sala 7- Adaptació a l'entorn

I per acabar una bibliografia, un glossari, comissaries i uns quants apunts per saber-ne més.


Katie Scott
Va estudiar il·lustració a la Universitat de Brightton i ha treballat a la BBC, al New York Times, Universal Records i Phaidon Press. Actualment resideix i treballa a Londres.


Kathy J. Willis
És professora i directora científica de Kew Garden a Londres. L'any 2015 la Royal Society la va distingir amb el Michael Faraday Award per la seva labor de divulgació científica.

                                                
La traducció del llibre ha estat realitzada per Miguel Ros Gonzàlez, llicenciat en Traducció i interpretació per la Universitat de Múrcia des de 2011. Actualment també es dedica a escriure articles sobre l'activitat de traduir.

Aquest llibre segons Picture Books Blogger:
"Un regalo perfecto para
pequeños jardineros y para 
amantes de los libros bonitos."

Nosaltres compartim aquest pensament, no deixeu passar l'oportunitat de gaudir-ne!!