dimarts, 19 de juliol de 2016

Llibre infantil del mes: "Saps que...?" d'Anna Gasol i Teresa Blanch

LLIBRE                               
INFANTIL
DEL
MES


Saps que...?
Curiositats sorprenents, notícies increïbles i anècdotes divertides
d'Anna Gasol i Teresa Blanch i amb les il·lustracions de Sigrid Martínez.
Editat per L'Abadia de Montserrat, 2016.

Saps que...? És un llibre amb un munt de curiositats sobre el nostre planeta, els animals, les plantes i els éssers que l'habiten. Podràs aprendre sense adornar-te jugant i compartint tots aquests coneixements. 
Hi trobaràs informació com: 

  • Que és impossible esternudar amb els ulls oberts. Els esternuts surten amb força. En tancar vels ulls s'evita que els germens de la saliva arribin als ulls.
  • Que sembla ser que la pomera és l'arbre fruiter més antic del món.
  • Que els elefants són els únics mamífers que no poden saltar!... I moltes més!!

Aquest llibre està dividit en cinc àrees: animals, plantes, cos humà, univers i aliments.
Quan arribis al final de cada apartat, podràs posar a prova tots els teus coneixements amb un Test de preguntes, on has de descobrir la resposta correcta.
Les il·lustracions, també són un bon suport per ajudar a entendre les explicacions, la Sigrid ha sabut plasmar amb molta cura tots els elements necessaris per a cada temàtica.
També hi ha consells de l'àvia i diari d'un rodamón!
Anna Gasol
Va néixer a Cervera, Lleida. És llicenciada en Filologia Germànica, Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona. Va treballar de mestra a Premià de Mar i més tard es va encarregar del fons de literatura Infantil i juvenil de la Biblioteca de l'Associació de Mestres Rosa Sensat de Barcelona. Fou directora de la revista Faristol i presidenta del CCLIJ, secció catalana de l' OEPLI.
Actualment col·labora amb diferents editorials i publicacions de literatura Infantil i juvenil. És traductora, escriu i adapta contes infantils, a mes a mes és membre del Patronat de la Fundació Cavall Fort.