dimecres, 11 de novembre del 2015

11è festival internacional d'arts escèniques per als més petits (0-5) del 7 al 22 novembre 2015



El més Petit de Tots és un festival ben peculiar, es tracta d'una mostra d'espectacles i experiències pensades pels més petits de casa que tenen menys de 5 anys. Totes les obres es fan en espais diferents, amb una durada i un ritual específic on es limita també l'aforament.
El nens viuen de molt a prop i intensament tots els llenguatges: les mirades, la música, la dansa, el joc, l'audiovisual... 

Els espectacles són del nostre país, d'Espanya i d'Europa, es tracta amb molta cura la tria dels mateixos, la qualitat és bàsica. Cada any es convida a un artista o companyia a idear un espectacle per aquest públic tan singular, aquest any es tracta de LOO amb la companyia Ponten Pie i Txiki Txiki Txikia.

Podeu consultar la web on hi ha tots el espais i horaris on es fan les creacions
elmespetitdetots. I si voleu fer qualsevol consulta també podeu enviar un correu a:info@elmespetitdetots.cat 


Direcció: Eulàlia Ribera i Jordi Colominas / Producció i coordinació:Imaginart / Cap de producció: Isabel Urpí / Producció: Txell Felip /Comunicació i premsa: Imaginart i La Costa Comunicació / Disseny gràfic:Miquel Puig / Web: Anna Pigem / Espot publicitari: Laura Ginés / I els equips tècnics i artístics dels teatres participants. 

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura i la Diputació de Barcelona.