divendres, 18 de juliol del 2014

Lectures infantils i juvenils recomenades per l'estiu 2014

Hem acabat el curs escolar, ha arribat l'hora de llegir per plaer...però no sabeu quin llibre escollir?...Us donem un cop de mà!. Per franjes d'edat, des de la  novel·la juvenil fins els més petits de la casa, aquí teniu un llistat de lectures recomenades per passar una estona entretinguda...

NOVEL·LA JUVENIL (a partir de 14 anys)
L'HOMME, Erik. La Pálida luz de las tinieblas. [Barcelona] : Baula, 2012. JN Lho
En Jasper explica com el va contactar l’Associació. A partir d’ara lluitarà amb un dimonis i vampirs relacionats amb el tràfic de drogues.

GRAY, Claudia. Medianoche. Barcelona : Montena, 2008. JN Gra.
Primer volum de la col·lecció. Romàntic i vampíric, Medianoche agradarà a tots els que van gaudir amb la nissaga Crepúsculo.

DE 11 A 13 ANYS 
KERR, Judith. Cuando Hitler robó el conejo rosa.Madrid : Alfaguara, 2005. I***Ker 
Berlin, 1933, l'arribada de Hitler al poder farà que l'Anna i el Max, dos nens que viuen feliços, hagin de marxar amb la seva família primer a Suïssa,després a França i finalment a Anglaterra. 

PAVANELLO, Roberto. El Guardià del  far. Barcelona : Estrella Polar, 2011. I*** Pav.
Us agraden els llibres de por? El Club 3 Beta, està format per 3 germanes ratpenats que investiguen casos misteriosos. En aquesta ocasió,al port de la seva ciutat han robat uns iots i el vell guardià del far ha desaparescut...qué està passant?

DE 7 A 10 ANYS
LIAO, Jimmy. Abrazos. Albolote (Granada) : Barbara Fiore, cop. 2012. I** Lia
Imagineu-vos un lleó dormint a la savana africana. De sobte, li cau un llibre al cap, és aquest llibre, Abrazos!!. El comença a llegir per curiositat i, tot i que ,al començament no li agrada, li fa recordar un nen que l'abraçava...I si es trobessin de nou?.

LE GALL, Pierre. Carlota a l'internat. Barcelona : Baula, 2008. I** Le G
La Carlota és un bona nena que de vegades fa malifetes. per això, la portaran al internat Alegria on s'haurà de llevar cada dia a les sis del matí i, el pitjor de tot, s'haurà de separar del seu gatet Miniatura.

DE 0 A 6 ANYS
BROWNE, Anthony. Mira que tinc!Barcelona : Intermón Oxfam, 2011. I* Bro
L'Albert té tot el que demana: un vestit nou, una bicicleta nova, llaminadures...i no comparteix res amb el seu amic Joan. Però en Joan és capaç d'ajudar-lo sense que ell ho demani, i de veure coses que ell no pot. 

CHAUSSE, Sylvie. Els gats de la Maria Tatin. Barcelona : Zendrera Zariquiey, 2001. I*Cha
Coneixeu la Tarta Tatin?en aquest conte hi trobareu la recepta però també la història de la Maria Tatin i dels seus amics: uns gats molt especials que no mengen fetge ni carn, només pastís de felicitat!. 

CÒMIC
MORA, Sergio. La caca mágica. Barcelona : Bang, cop. 2009. IC Mor
La caca màgica és un còmic màgic: no hi ha lletra però es pot llegir!...Qué fa un ocellet fent caca al damunt d'un nen adormit disfressat de conill?