dimarts, 17 de juny del 2014

Llibre infantil del mes: "Bisuteria con gomas elásticas" de Collen Dorsey

LLIBRE                      
INFANTIL
DEL
MES


Bisuteria con gomas elásticas de Collen Dorsey.

"Els rainbow loom bracelet", "Cra-Z-Lom", "FunLoom" o "polseres de gometes" han entrat en força a les llars de tots els nens i a les escoles. Es tracta d'entrellaçar les gometes de plàstic elàstiques per lligar-les entre sí, i tot seguit enganxar-les per cada extrem amb una peça de plàstic en forma d'infinit o de "C".
El disseny és molt variat, es poden fer a mà, amb el suport d'una pinça d'estendre la roba, d'un ganxet, d'un bolígraf, o bé amb un teler especial per aquesta activitat.

El llibre uns explicarà més de 25 projectes de polseres, anells o collars fets amb telers i ganxet, utilitzant gomes de molt colors diferents que podeu elegir i adaptar al vostre gust. Trobareu les instruccions, tots els passos que heu de seguir i els trucs més útils per obtenir els millors resultats. Els gràfics són molt clars i fàcils fins i tot pels més petits.
Aquestes gometes les trobareu a la venda a les botigues de joguines, papereries i fins i tot al quiosc.
Ara que gaudireu de més temps lliure..., esteu preparats per crear els accessoris més increïbles del món? doncs passeu per la biblioteca i gagafeu el llibre en préstec... us esperem! 
Sivols veure com es fa clica aquí