dijous, 5 de juny del 2014

La Biblioteca rep el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental.

Avui és el Dia Mundial del Medi Ambient i des de la Biblioteca de Viladecans el volem commemorar recordant-vos que tenim una secció dedicada a aquesta temàtica, la Ecoteca. Aquesta conté documents relacionats amb la ecologia, i més concretament, amb els canvis en el medi natural derivats de l’acció de l’home. També hi podeu trobar resposta a la pregunta: Què podem fer nosaltres com a individus o com a societat per avançar cap a un model més sostenible?

Veniu a la biblioteca, feu-hi una ullada i segur que trobareu molts documents que, de ben segur, us ajudaran a entendre millor els canvis que produïm al medi i a aprendre noves maneres d’ajudar a conservar-lo.

Tot seguit us deixem la entrevista que li han fet al regidor de Medi Ambient de Viladecans, José Luis Atienza, amb motiu del Distintiu de garantia de qualitat ambiental que ens han atorgat a la Biblioteca de Viladecans. 
El distintiu és un sistema català d’etiquetatge ecològic que reconeix productes i serveis que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent. L'otorga la Generalitat de Catalunya.

Estem molt contents i agraïts per rebre aquesta distinció. Gràcies a tothom per la vostra passada, present i futura col•laboració per mantenir-la vigent.