divendres, 11 d’abril del 2014

NOVETATS ABRIL: NOVEL·LA, CÒMIC i BIOGRAFIA

Ja podeu trobar a la biblioteca novetats ben variades. A banda de les novel·les, aquest mes destaquen els nous cómics que ens han arribat. Aqui teniu tres molt recomanables:

Bewoulf és un poema èpic anglosaxó anònim, una de les grans epopeies de la literatura, molt influent en autors com Tolkien o en molts guionistes de Hollywood. En versió còmic, Santiago García i David Rubín, dos coneguts autors, ens donen una nova i detallista visió del mite.


Los surcos del azar és un homenatge de Paco Roca als soldats republicans exiliats que van sobreviure de guerra en guerra i que casualment acabarien sent part dels primers grups de soldats en entrar a alliberar Paris el 24 d'agost de 1944. Molt lloat per la crítica, ha sigut un dels còmics més celebrats del 2013.

Vampir, de Joann Sfar, és un àlbum que agrupa els 4 primers volums dels 7 que formen l'obra. La història narra les aventures i desventures de Fernand, un nosferatu romàntic i melancòlic que viu en un ruinós castell lituà, mostrant-nos la seva incessant búsqueda de l'amor a través de les seves històries, anades i vingudes amb mortals i vapiresses. Una excusa perfecta per reflexar les pors i les dificultats en les relacions humanes. Una petita joia.