dimecres, 4 d’abril del 2012

LLIBRE INFANTIL DEL MES

L'Illa de les 160 diferències de Meritxell Martí i Xavier Salomó.

Aquesta és la història de l'Estel i el Pol que s'embarquen en una aventura extraordinària, en un viatge cap a una illa on tot té el seu doble, i on tot és possible: pirates, castells, coves, fons oceànics, hobbits, aranyes, nans, submarins... És un joc de diferències on el nivell de dificultat augmenta a cada pàgina.
Si us agraden els reptes obriu bé els ulls i busqueu: 1, 4, 7, 12... fins a 40 diferències en una sola pàgina i 160 en tot el llibre!!


Aixequeu les solapes, busqueu les diferències... i seguiu les aventures de l'Estel i en Pol. Seqüencialment trobareu unes finestres, que haureu d'obrir forman un joc de pistes que anticipa un escenari. Mica a mica haureu de superar 10 nivells, uns de "facilíssims" i d'altres per a qui "mai no es rendeixen"...

L'autora Meritxell Martí ha estat l'encarregada de donar-li a l'àlbum un to poètic i l'il·lustrador Xavier Salomó un d'èpic. Tots dos han creat una història visual que és alhora narració, joc de diferències i joc de pistes.
Les aventures de l'Estel i el Pol: L'illa de les 160 diferències, estem segurs que us agradarà!!

Merritxell Marti i Orriols, nascuda a Sabadell l'any 1972, és
escritora i professora d'Art i Literatura a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Va estudiar Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i a la UOC va realitzar els cursos de doctorat d'Economia de la Cultura de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on prepara la seva tesi doctoral.
Ha publicat una treintena de llibres infantils i juvenils, alguns d'ells s'han traduït al francès, italià, portuguès, coreà, turc, búlgar i grec. És emprendedora de projectes editorials i forma tándem de creativitat amb l'il·lustrador Xavier Salomó.

Xavier Salomó, nascut a Sabadell l'any 1976, va estudiar Belles Arts, més endavant es va matricular a l'Escola Massana de Barcelona. Estudia dibuix, gravat i il·lustració. Culmina els seus estudis amb Matricula d'Honor i una beca per a fer una estada al taller de gravat del Poble Espanyol.

D'aleshores ençà, ha dedicat la seva vida professional a la il·lustració. Treballa per a les principals editorials catalanes, espanyoles i franceses. Ha guanyat el Premi Junceda 2006 als millors llibres il·lustrats de no-ficció.
Si vols més informació clica aqui.