dimarts, 10 d’abril del 2012

Converses amb creadors: Mireia Aixalà i Raimon Molins dimecres 11 a la biblioteca

El dia 15 d'abril es representarà l'obra de teatre Qui té por de Virginia Woolf a Atrium Viladecans. Dirigida per Daniel Veronesse i intrepretada per Emma Vilarasau, Pere Arquillué, Mireia Aixalà i Roger Coma, ve precedida d'un gran èxit tant de públic com de la crítica.

Dintre del cicle de converses amb autors teatrals que us oferim conjuntament amb L'Atrium, us oferim una xerrada amb l'actriu Mireia Aixalà i el Raimon Molins, ajudant de direcció de l’obra i gestor de la sala atrium de Barcelona, que ens parlaran d'aquesta obra. Ja sabeu, dimecres a les 19h, és una activitat oberta a tothom!

Informació sobre l'obra
Sinopsi
El George i la Martha s’estimen, s’odien i es necessiten. Coneixen perfectament les seves debilitats i com increpar l’un a l’altre. George és un professor d’història; la Martha és la seva dona i la filla del rector de la universitat. Tant l’un com l’altre se senten frustrats i tenen greus problemes d’alcoholisme.
Una nit de dissabte es reuneixen amb un altre professor de l’escola i la seva dona, i el que comença com una agradable vetllada de dissabte acaba com un autèntic malson. El George i la Martha comencen a humiliar-se i maltractar-se davant de l’altra parella. Tots quatre se submergeixen en una espiral d’odi que acaba per destapar les emocions més internes de cadascun d’ells. Qui té por de Virginia Woolf? és el retrat de la societat americana del moment i l’anàlisi d’un mal nacional: l’engany a la parella.

Fitxa Artística
Autor: Edward Albee
Traductor: Josep Maria Pou
Direcció: Daniel Veronese
Repartiment
Martha: Emma Vilarasau
George: Pere Arquillué
Honey: Mireia Aixalà
Nick: Roger Coma
Escenografia: Sebastià Brosa
Vestuari: Mercè Paloma