dimarts, 23 de novembre del 2010








NOVETATS

RACÓ de PARES - KIDTECA








    • Villacieros, Paloma. Masajes durante el embarazo: guía ilustrada de masaje para aliviar las molestias del embarazo. Barcelona: Libros Cúpula, 2010. (KT) 618 Vil
      En aquest llibre trobareu tota la informació sobre els diferents tipus de massatges que es poden realitzar durant l’embaràs, els seus beneficis i les seves contraindicacions.
      També la freqüència, la durada, les postures adequades per a relaxar-vos i per aliviar el malestar físic i fins i tot com poder comunicar-vos amb el vostre fill que està en camí.

    • Solé Mena, Anna. Multilingües des del bressol: educar els fills en diverses llengües. Barcelona: UOC, 2009. (KT) 37.03 Sol
      Actualment el multilingüisme està present en la vida de moltes famílies, el fet de què hi hagi mobilitat per raons diverses, ha provocat que moltes parelles siguin lingüísticament mixtes, i visquin en contextos socials diferents.
      Per ajudar-vos a resoldre aquests tipus de dubtes, teniu al vostre abast aquest llibre que us ajudarà a enfocar el tema amb més claredat mitjançant unes recomanacions, uns estudis i una sèrie de casos pràctics.

    • Esquerda i Aresté, Montse. El Nen i la mort: acompanyar els infants i els adolescents en la pèrdua d'una persona estimada. Lleida: Pagès, 2010. (KT) 128 Esq
      Quantes vegades, per desgràcia, ens hem vist obligats a tractar el tema de la mort amb els nostres infants i adolescents. La pèrdua d’una persona estimada, provoca dolor als qui es queden, el dol posterior és molt difícil de portar; els adults de vegades ens sentim impotents a l’hora de respondre les preguntes que ens fan els nens, en aquest moment es quan necessitem que algú ens doni un cop de mà.
      Aquest llibre us ofereix eines per poder acompanyar-los i ajudar-los a elaborar el dolor i les emocions que estan vivint. És un document adreçat als pares, als educadors, als pediatres i a totes aquelles persones que conviuen amb nens i adolescents.


    • Cuende Lozano, Mònica. Barcelona en família: activitats gratuïtes per fer junts grans i petits. Barcelona: Ara Llibres, 2010. (KT) 379.8 Cue +
      A Barcelona en Família, trobareu idees de tot tipus per gaudir del temps d’esbarjo amb els més petits de la casa. Propostes de diferents activitats culturals i artístiques sense buidar les butxaques, que en època de crisi s’agraeix. Des de viure les festes i tradicions populars, gaudir de la natura, visitar les biblioteques i participar a les activitats infantils que es realitzen, com l’hora del conte, tallers, exposicions... En definitiva, un món ple de lleure per als infants!!