dimecres, 7 d’abril del 2010

Connexions WIFI a la biblioteca

Actualment l'Ajuntament de Viladecans ha endegat el projecte W!FI amb el que es posen en marxa 8 punts / llocs de la ciutat on et pots connectar fins a 2 h. gratuïtament amb el teu portàtil. La biblioteca i el parc de Can Xic és un dels punts wi-fi. Nomès has de donar-te d'alta al servei, sense cap tipus de cost, omplint aquest formulari. En 24h tindràs les teves claus d'accès.
En una segona fase, a partir del més de juny, tindreu la possibilitat de connectar-vos a molt bon preu des de casa vostra (W!Home). Tota la informació la teniu a la web wiladecans.cat

A la biblioteca de Viladecans disposeu d'una altra xarxa wifi, es a dir, de connexió a internet sense fils, proporcionada per la Diputació de Barcelona. Per fer ús del servei és necessari que l'usuari tingui una targeta de xarxa correctament configurada i que disposi del carnet de la biblioteca, ja que el seu número li servirà com a validació per entrar a la xarxa. La segona dada que cal per connectar-se, el pin, és la corresponent data de naixement en el format ddmmaaaa.