dimecres, 1 d’abril del 2009

Novetats musicals i una recomanació. Abril 09

Del nou lot de música que podeu trobar a la biblioteca us volem recomanar especialment Els millors professors europeus, primer disc del grup barcelonès Manel, considerat per la crítica un dels millors treballs de l'any.
Manel és un grup format per Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé que va començar a sonar fa un parell d'anys i va quedar finalista del concurs Sona 9 el 2007. Des d'aleshores ha anat compaginant la preparació del primer disc amb actuacions en directe. Aquestes actuacions i les cançons que tenen a internet l'han fet arribar al públic abans i tot de publicar el disc. De fet, van esgotar durant tres dies seguits les entrades de la sala Heliogàbal de Barcelona. Amb un so pop i folk ens recorden una mica als Antònia Font, potser per les lletres i sons originals tot i que tenen el seu propi estil. Podeu escoltar cançons del grup al seu myspace.

Entre totes les versions que fa el grup de diferents temes coneguts en destaquem fervorosament una que és realmet bona, especialment bonica.... Es tracta d'un gran clàssic del pop, el Common People dels Pulp. Us deixem aqui el vídeo que van grabar pel programa de televisió Sputnik on la podeu sentir. La gent normal.



Ja podeu consultar la nova guia de novetats musicals exposades a la biblioteca