dimarts, 27 de novembre del 2018

La Musico-recomanació: “A Poem unlimited” d’U.S. Girls (2018)

Arribem justíssimes, però arribem a temps: si us entusiasma la nostra musico-recomanació d’aquesta quinzena, aquesta mateixa nit la trobareu actuant a la sala Apolo (Barcelona). Si us entusiasma però ja feu tard, no patiu: sigui o no presentant el seu formidable “A Poem unlimited”, de ben segur que tornarem a tenir a U.S. Girls per la Ciutat Comtal en un futur no gaire llunyà.



Projecte personal de la cantautora Meghan Remy, el citat “A Poem…” és ja el sisè treball discogràfic d’aquesta artista que, tot i que nascuda als Estats Units, ha desenvolupat el gruix de la seva carrera en solitari, iniciada ara fa deu anys, al Canadà.


Després de diversos discos amb un so més brut i experimental, aquest nou álbum de Remy l’afiança dins un pop-rock obert a influències de tota mena: la música disco, l’r’n’b, el rock dur, les girls groups dels anys seixanta, el pop clàssic japonés…Amb cada nou treball, a més, va augmentant la seva repercussió, tot i que encara es limiti clarament a l’entorn de la música alternativa, i, sent més concretes, a la que es fa i es mou pel continent nord-americà.



A la Xarxa de Biblioteques també trobareu l’anterior disc d’U.S. Girls.