dilluns, 30 de maig de 2016

El periodista Raúl Montilla presenta el seu llibre "Barcelona de novel·la" a la Biblioteca el dia 2 de juny.Un llibre que barreja literatura i realitat, en què la ciutat de dotzenes d’autors i centenars d’històries conviu amb la ciutat actual, on no existeix cap cementiri dels llibres oblidats… almenys si això és el que es vol creure.

Una invitació a conèixer i recórrer Barcelona des d’una mirada diferent, des de la literatura. Un passeig pels carrers i les pàgines dedicades a una ciutat que ha estat l’escenari de novel·les mítiques com El Quixot o La plaça del Diamant i que ha arribat a tenir un paper protagonista en títols tan coneguts com L’església del mar, La ciutat dels prodigis o L’ombra del vent.

Un itinerari actual per llocs que s’han convertit en una presència imprescindible per a milers de trames literàries, des de Vida privada fins a Victus, passant per Jo confesso. I una mirada viva als indrets que van marcar autors com García Márquez, Vargas Llosa, Vázquez Montalbán, Mercè Rodoreda, Montserrat Roig o Terenci Moix. Un llibre que convida a llegir García Márquez, Vargas Llosa, Vázquez Montalbán, Montserrat Roig, o Terenci Moix.

Un llibre que és una invitació a llegir.
http://www.raulmontilla.com/